TecDoc

Uw bedrijf is actief in de automotive branche. U produceert of verhandelt hoogwaardige producten. Maar hoe vinden uw klanten nu eigenlijk die prachtige producten die door uw bedrijf worden aangeboden? De automotive branche kan ruwweg onderverdeelt worden in de OEM (Original Equipment Manufacturer) en de AM (After Market). Producten welke in de After market worden aangeboden zijn in veel gevallen specifiek ontwikkeld voor een voertuig model of type. Om zowel aanbieders als vragende partijen hierin te ondersteunen biedt het bedrijf TecAlliance verschillende producten aan. Een belangrijk product betreft TecDoc. In TecDoc worden alle voertuigen die in de markt rondrijden gestandaardiseerd vastgelegd. TecDoc is hier al decennia lang mee bezig en is dé autoriteit geworden op gebieden van voertuigdata en product data in de After market.

Voor leveranciers van auto onderdelen biedt TecDoc de mogelijkheid om producten te relateren aan de TecDoc voertuig data set. Afnemende partijen gebruiken deze data weer om eenvoudig producten te kunnen vinden in bijvoorbeeld webshops of bestelsystemen waarin gezocht moet kunnen worden op kenteken of via een merk en model selectie.

Vanuit Sheph IT hebben wij jarenlang ervaring met het verwerken van data naar- en van TecDoc. Heeft uw bedrijf een uitdaging met betrekking tot de aanlevering van data aan TecDoc? Of wilt u graag een boost geven aan het verbeteren van de data kwaliteit in TecDoc? Neem dan eens contact met ons op. Samen met u beoordelen we waar uw kansen liggen en hoe we dit kunnen bereiken.

Gesprek plannen!

TecCom

Naast TecDoc biedt TecAlliance ook nog diverse andere producten aan. Het product TecCom betreft een specifiek voor de automotive opgezette berichtendienst waarom voorraad bevragingen, bestellingen, facturen en pakbonnen eenvoudig uitgewisseld kunnen worden tussen verschillende organisaties. Zowel voor producten, groothandelaren en garagebedrijven biedt het TecCom platform uitstekende mogelijkheid om handmatige orderverwerking te reduceren en foutgevoeligheid in de keten te reduceren.

De consultants van Sheph IT hebben uitgebreide ervaring het opzetten van verbindingen in TecCom. Van standaard bestel integraties tot geavanceerde flows, kunt u bij ons terecht voor advies en uitvoering. Neem gerust eens contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Gesprek plannen!