Project Description

Uitdaging
Vespo, bekend van textielmerken als Walra, Santino en Matterhorn, zocht een manier om haar productinformatielijsten en bijbehorende productafbeeldingen geautomatiseerd te kunnen aanleveren aan haar klanten. Dit was voorheen een tijdrovende en foutgevoelige klus.

Oplossing
Samen met Vespo hebben we gekeken naar de inzet van geautomatiseerde taken binnen Perfion.
Als eerste hebben we in kaart gebracht welke productinformatie er wordt aangeleverd. Tevens hebben we in kaart gebracht welke handmatige acties worden uitgevoerd voor het maken van deze lijsten. Vervolgens hebben we middels configuratie en scripting deze handelingen geautomatiseerd middels de ‘Actions’ functie van Perfion. Vespo kan vervolgens zelf bepalen met welke frequentie ze haar klanten volledig geautomatiseerd wil voorzien van nieuwe productinformatie.

Een tweede uitdaging betrof het exporteren van afbeeldingen voor de producten van Vespo. Omdat klanten afbeeldingen in een specifiek formaat en in een door de klant te bepalen bestandsnaam opbouw willen ontvangen, zat er veel handwerk in het maken van deze exports. Door gebruik te maken van de standaard ‘Actions’ functie binnen Perfion hebben we dit succesvol kunnen realiseren.

Resultaat
Door de geautomatiseerde exports van de productinformatie en afbeeldingen bespaart Vespo veel tijd. Daarnaast voorkomt deze oplossing het maken van fouten en is Vespo nu in staat haar klanten de gewenste product informatie te bieden in het door de klant gevraagde formaat.

Bedankt Vespo voor deze mooie case!

Wilt u ook meer uit Perfion halen en uw terugkerende taken automatiseren? Laten we eens kijken wat we samen kunnen realiseren!