Wij werken voor:

2021-12-06T10:32:36+00:00

Verbeter product data kwaliteit met Perfion

Onderscheidend zijn voor je klanten begint bij betrouwbare en eerlijke informatie. Dat klinkt logisch maar in de praktijk is dat best lastig. Want hoe zorg je er nu voor dat je onderscheidend bent? En hoe bereik ik dat mijn klanten onze producten kiezen? Een belangrijk onderdeel hiervan is het [...]

2021-06-23T11:37:17+00:00

Exalto – verbeterde productstructuur / nieuwe connectie SANA shop

Exalto is een technische groothandel, waar de scheepsbouwer of watersportwinkelier steunt op persoonlijke service en meer dan vijftig jaar vakmanschap. Door het brede assortiment aan artikelen in Perfion een belangrijk element in hun IT-landschap. Hun single source of truth wat betreft product data. Samen met Exalto hebben wij hun Perfion naar de meest recente versie gebracht en daarna de inrichting sterk geoptimaliseerd.

2021-05-17T12:29:37+00:00

AES Auto Electric Service – TecDoc aanlevering

AES (Auto Electric Service B.V.) levert startmotoren, alternatoren, dc motoren en A/C compressors voor Europese, Aziatische en Amerikaanse toepassingen. Kwaliteit staat bij AES hoog in het vaandel. Zo ook op het gebied van productdata welke aan TecDoc wordt aangeleverd. Binnen de Automotive aftermarket is TecDoc de standaard voor voertuiginformatie en het platform om automotive producten in de markt te zetten. Dit gaat via het zogenoemde TAF2.4 formaat; een standaard voor productinformatie welke verwerkt kan worden binnen het TecDoc platform.

2021-05-17T12:33:02+00:00

Alliance Automotive Group – Tecdoc DMM

Binnen de Automotive aftermarket is Tecdoc dé autoriteit voor het standaardiseren van voertuigdata en informatie over de beschikbare onderdelen voor voertuigen.  Alliance Automotive Group is één van de grootste spelers in de Nederlandse automotive markt voor vervangingsonderdelen. Voor verschillende producten wenste Alliance Automotive Group de data te beheren conform de Tecdoc standaard. Dat betekent dat het in een valide TAF 2.4 formaat geëxporteerd moet kunnen worden. Lees hier verder hoe we voor Alliance Automotive Group (voorheen Partspoint) de Tecdoc DMM hebben ingericht.

2021-05-17T12:30:50+00:00

Vespo – automatiseren van productinformatie exports

Vespo, bekend van textielmerken als Walra, Santino en Matterhorn, zocht een manier om haar productinformatielijsten en bijbehorende productafbeeldingen geautomatiseerd te kunnen aanleveren aan haar klanten. Dit was voorheen een tijdrovende en foutgevoelige klus.