Maak kennis met Odoo bedrijfssoftware!

Om uw bedrijfsvoering op een moderne manier te automatiseren bieden wij u een prachtige oplossing aan. Met Odoo software bent u in staat om klein of groot te beginnen. Odoo software biedt een volledige suite aan oplossingen voor bijna al uw bedrijfsprocessen. Odoo is zo opgezet dat het tevens eenvoudig mogelijk is om de software aan te passen uw specifieke wensen. Met Odoo kiest u voor een robuuste manier van automatiseren. U kiest zelf met welke bedrijfsprocessen u wilt beginnen en wanneer u dit wenst uit te breiden. Odoo is ontwikkeld om online te werken. Dat betekent dat de software geschikt is voor gebruik op zowel PC, tablet en mobiel. De software werkt daarnaast ook zeer snel, wat werken met Odoo een prettige ervaring geeft. Hieronder vertellen we u meer over de mogelijkheden van Odoo.

Uw bedrijf begon ooit klein. Dat gebeurt bij de meeste bedrijven nu eenmaal. Maar intussen is uw bedrijf gegroeid. Sterker nog, het groeit nog steeds! En u bent daar ongetwijfeld trots op. Tevreden ook wellicht. Maar langzaam maar zeker ziet u ook dat de hoeveelheid administratief werkt toeneemt. Wellicht heeft u al een boekhoudsysteem  waarin u uw facturen opmaakt. Maar veel meer dan de basis is er nog niet geautomatiseerd. Maak kennis met Odoo! Dit is een goed moment!

Voorraadbeheer

Uw bedrijf groeit. Het aantal klanten neem toe en ook het aantal transacties stijgt. U bent inmiddels ook niet meer alleen en werkt samen met een team van experts. Kortom uw bedrijf is succesvol. De producten welke u verkoopt produceert u zelf of u koopt deze in. Maar u wilt natuurlijk niet dat u ‘nee’ moet verkopen aan uw klanten. Met Odoo voorraadbeheer heeft u een geavanceerd voorraadbeheer en magazijnbeheer systeem in huis. Daarmee heeft u altijd inzicht in de actuele voorraad. U stuurt daarmee eenvoudig uw inkoop aan en middels scanning verwerkt u eenvoudig voorraadmutaties. Deze Odoo module integreert naadloos met uw inkoop- en verkoopmodules en uiteraard ook met uw kassasysteem.

Klantbeheer en CRM

Om goed overzicht te houden op uw bestaande klantenkring en tegelijk ook focus te hebben op potentiele nieuwe klanten, heeft u overzicht nodig. Uw bent namelijk niet de enige persoon in uw bedrijf die afspraken maakt en contact heeft met uw klanten. Odoo CRM helpt u daar bij. U heeft eenvoudig inzake in alle activiteiten met betrekking tot uw klantenbestanden. U ziet openstaande facturen, afspraken, contact historie en bestel historie. Eenvoudig, in één overzicht.

Kassasysteem

Omdat u ook klanten in uw winkel krijgt, heeft u ook de behoefte aan goed kassa systeem. Natuurlijk wilt u een oplossing die naadloos samenwerkt met de software die u gebruikt voor uw boekhouding, in- en verkoopbeheer, uw voorraadsysteem en uw klantenbestand. Odoo heeft ook daar een prachtige module voor. Met de kassa module van Odoo rekent u eenvoudig aankopen af. Odoo heeft uiteraard ook een integratie met uw pin automaat zodat betalingsopdrachten  eenvoudig worden doorgestuurd naar uw pinautomaat. En aan het eind van de werkdag? Sluit u uw kassa transacties af en boekt u de dagstaat eenvoudig weg naar uw boekhouding.

Boekhouding

Uiteraard beschikt Odoo ook over een prachtige boekhoud module. Deze module werkt volledig online, net als de rest van Odoo. Met de boekhoudmodule van Odoo kunt u eenvoudig uw administratie voeren. Natuurlijk is de boekhoud module naadloos geïntegreerd met de overige modules van Odoo, zodat u op een zeer efficiënte wijze uw administratie kunt voeren. Het bespaart u veel tijd. De boekhoudmodule van Odoo koppelt u aan uw bank zodat betalingen vanuit Odoo aangestuurd kunnen worden. Met de geavanceerd factuur controle wordt tevens automatisch gechecked of uw klanten betaald hebben. U kunt tevens een online factuur aanbieden aan uw klanten.

De boekhoudmodule beschikt over heldere dashboards zodat u altijd en overal inzage heeft in de financiële stand van uw bedrijf. Wel zo belangrijk! Daarnaast biedt Odoo eenvoudige rapportages voor het doen van BTW aangifte. Ook uw boekhouder wordt blij van Odoo. Middels de standaard exports middels ‘Auditfiles’ levert u eenvoudig uw boekhouding aan bij uw boekhouder voor opstellen van uw jaarrekening.

Odoo markt positie

Odoo vergeleken met andere ERP systemen

De app-famile van Odoo werkt naadloos met elkaar samen. Op deze manier kunt u alles automatiseren en gecentraliseerd volgen. Online en overal toegankelijk met elk apparaat. De verbeteringen in gebruiksvriendelijkheid die gemaakt zijn op Odoo, worden automatisch toegepast alle geïntegreerde apps. Odoo ontwikkelt zich, door de jaarlijkse releases, veel sneller dan andere ERP oplossingen.

Odoo Ready Partner

Sheph IT is specialist op gebied van bedrijfsautomatiserings. Onze consultants hebben veel ervaring in het werken met Odoo. Vanwege onze kennis in datamigraties, onze creativiteit en onze technische vaardigheden zijn wij voor elk bedrijf de juiste partner in implementatie en ondersteuning van Odoo.

Sheph IT - Odoo Ready partner

Bent u benieuwd wat Odoo voor uw bedrijf kan betekenen?

Hebt u interesse? Wilt u meer informatie? Of eens een demo zien? Neem eens contact op!

Neem contact op!